Barion Pixel
Menü

Beszédfejlesztő online angol órák 7500 Ft Budapest

Hirdető: Soós Csilla, Feladás dátuma: 2023.09.12, 20:33, Azonosító: 9092
7.500 Ft
Kategória: Oktatás
Hirdetés címe:Beszédfejlesztő online angol órák
Település:Budapest
Most kezded az angolt? Vagy többszörös újrakezdő vagy? Mindig elfelejted amit megtanulsz?

Tanulj úgy, ahogy az anyanyelvedet megtanultad! Már sikeresen megtanultál egy nyelvet. Az anyanyelvedet. Tehát létezik sikeres nyelvtanulási módszer! Csak azt kell lemásolni, ahogy az anyanyelvedet megtanultad!

Az órákon a beszéden, a megértésen van a hangsúly!
Sokan tanulnak hosszú időn át angolul, de köztük sajnos nem mindenki tudja használni a tanultakat.
Ez az óra arról szól, hogy segítsen alaposan begyakorolni a szavakat és mondatfajtákat angolul. A végeredmény, hogy végre folyékonyan beszélhetsz angolul.

12 éve foglalkozom oktatással és szeretném, hogy minél többen tanuljanak meg angolul, hiszen ez egy nagyon hasznos és csodás nyelv. A legszebb, hogy bárki megtanulhatja. Könnyedén. Ebben szeretnék neked is segíteni.
Az alapos nyelvtudás kulcsa a gyakorlás! Sok gyakorlás!

Vegyél részt egy ingyenes online próbaórán! Várom jelentkezésed!

Üdvözlettel, Soós Csilla

Tanulói sikerek:

„A szavak tanulásánál nagyon sokat segít, hogy egy szót nagyon sokszor elismételjük ezáltal már az óra végeztével megjegyzem őket, napok múlva sem felejtem el.” -G.M.

„Kedves Csilla! Örülök, hogy rád találtam. Kedves vagy, ösztönző és támogató! Ami a legjobban tetszik, tudásom gyarapodásában, hogy angolul fogalmazódik meg bennem a kérdés vagy a válasz ha magyarul szólnak hozzám, szerintem erősödött az önbizalmam is!” - V.E.

„Na végre! Most már megjegyzem amit tanítanak! A tanárom vicces, de kemény!” K.K.

„Újra megszerettem az angolt, tetszik, hogy játszva tanulom meg, kezd automatikus lenni az angol gondolkodás ha nem értek meg valamit, akkor el van újra magyarázva és ha megértem, akkor hamarabb nekiállok tanulni. Minden órát nagyon várok – bátrabb vagyok!” - B.K.

„Óráról órára bátrabban beszélek angolul, turistáknak szívesebben segítek az eligazításban, szívesebben nézek rövid interjúkat angolul és olvasok angol nyelvű könyveket, cikkeket.” - K.N.

„Nagyon szeretek órára járni, az órák ba
Üzenet küldése a hirdetőnek
7.500 Ft Oktatás +36 30 562 89 32 Üzenet küldése a hirdetőnek