Barion Pixel
Menü

Állás,munka

Rendezés:
Hirdetés címe
Hirdetés címe
Ár
- Ft

Irodai adminisztrációs állást keresek! Szolnok

Irodai adminisztrációs állást keresek! Szolnok
0 Ft
Hirdetés címe: Irodai adminisztrációs állást keresek!
Település: Szolnok
Hirdetés leírása: Szolnokon keresek adminisztratív, ügyintézői, levelezéssel és egyéb itthonról is elvégezhető feladatokkal járó állást, teljes vagy részmunkaidőben. Középfokú végzettséggel (érettségi), gyors- és gépíró szakiskolai végzettséggel, ECDL Start tanfolyammal (Word, Excel, stb.) és középhaladó szintű angol nyelvtudással rendelkezem. Esetleg kisvállalkozásoknak vagy egyéni vállalkozóknak besegítenék az adminisztrációba itthoni munkavégzés keretében. Termékforgalmazás, hálózatépítés, call center és bármilyen ügynöki munka kizárva! Kérem, az állásajánlatokat az e-mail címemre szíveskedjenek elküldeni! Email cím: kriszta0509@gmail.com
2024.04.04, 10:54

Diákmunka Nyíregyházán! - Pénztáros 326 Ft Nyíregyháza

Diákmunka Nyíregyházán! - Pénztáros 326 Ft Nyíregyháza
326 Ft
Hirdetés címe: Diákmunka Nyíregyházán! - Pénztáros
Település: Nyíregyháza
Hirdetés leírása: Nyári diákmunkát vagy éves állást keresel? Strandon dolgoznál? Nyíregyházi (vagy ott tanuló) diákok figyelem! várhatóan hamarosan induló munkára diákok jelentkezését várjuk! Pénztáros (havi 326.000 Ft nettótól) -angol vagy német alapismerettel, előny: pénztáros tapasztalat A munka várhatóan máj.1-től indul, éves állás, nem csak nyári! Évhalasztók, passzívosok, idén végzők jelentkezését is várjuk, mert aki idén érettségizik vagy végez főiskolán/egyetemen még október 31-ig dolgozhat diákként, addig érvényes a diákigazolvány! A feltüntetett nettó bérek teljes ledolgozott hónap és 25 év alatti munkavállalók esetén érvényesek, esetleges túlóra nélkül , 25 év feletti diákok esetén 85% a nettó bér a 15% szja fizetési kötelezettség miatt. Amennyiben érdekel a lehetőség, jelentkezz itt privát üziben vagy küldd el neved, születési időd, telefonszámod, lakhelyed és ráérésed -és esetleges munkatapasztalatod- az infozeg@diakmania.hu e-mailcímre és hamarosan felhívunk! érdeklődni: 3670/428-3744 vagy 3670/626-6381 lehet hétköznap 8-16 óra között!
2024.03.25, 11:52

Minőségellenőr Tata

Minőségellenőr Tata
0 Ft
Hirdetés címe: Minőségellenőr
Település: Tata
Hirdetés leírása: Tatára keresünk kollégákat két műszakos munkarendbe minőségellenőrőket.
2024.04.05, 08:13

Idösgondozás Németországban 800000 Ft Németország

Idösgondozás Németországban 800000 Ft Németország
800.000 Ft
Hirdetés címe: Idösgondozás Németországban
Település: Németország
Hirdetés leírása: Ajánlatunk: Együttmüködés mint önálló idösgondozó (vállalkozással). Megbízási díját ön határozza meg – akár 2500 €, nettó/hó. Partnerség, legális és átlátható feltételek. Minden szerződés és irat az ön anyanyelvén. Német szerződés, németországi biztosítások. Rendszeresen ellenőrzött megbízások. Díjmentes szakmai szakképzés a német Ipari és Kereskedelmi Kamara által elismert bizonyítvánnyal. Ügyeinek intézésében személyes tanácsadó támogatja, aki vészhelyzet esetén az év 365 napján áll az ön rendelkezésére. Minden adminisztratív terhet leveszünk a válláról. A megbízás alatt ingyenes szállás és ellátás. Nincs közvetítői jutalék. Az útiköltséget megtérítik. Kiemelt kereseti lehetőség karácsonykor, szilveszterkor és húsvétkor Különleges bónuszok és ajánlási bónuszok. Gondozóinknak széles körű hozzáadott értéket kínálunk, pl. ingyenes képzések, nyelvtanfolyamok refinanszírozása, magán egészségbiztosítás Németországban, adóbevallás, ajánlási bónuszok, személyes tanácsadói támogatás. A Hausengel a helyes döntés, ha szívesen dolgozna Németországban. euróban szeretne pénzt keresni. legalább társalgási szinten beszél németül és szívesen frissítené a meglévő nyelvtudását. szeretettel, megértéssel fordul a gondozásra és az ápolásra szoruló embertársaihoz. szeretne a Hausengel-család részévé válni, hogy ön is „teljes körű gondoskodásban“ részesüljön. Állunk rendelkezésére! Nyilvántartásba vételi határozat száma: BP/0701/6521-1/2017-1076. Jelentkezzen most!
2024.05.16, 07:34